Etter et år på folkehøgskole ble denne metoden nøye opparbeidet, omtrent hver tirsdag var den i bruk. Da var det TV tid på internatet med kake og te.
Selve tipset går ut på å få så lite oppvask som over hodet mulig, for det å lage kaker i seg selv er jeg, desverre, utrolig dårlig på.
Kakeoppskriften finner jeg i bakehylla i matbutikken, posekaker er min eneste måte å klare å lage en vellykket røre på.
Selve kaken er av denne sorten;)
Mulighetene for å slippe unna oppvasken øker betraktelig med å bruke en slik pose.
En enkel brødpose gjør at den eneste oppvasken du trenger å foreta deg er å vaske formen kaken har blitt stekt i.
Posen fungerer som bolle og røreredskap på en gang. Fyll posen med det "oppskriften" forteller, rør godt med å elte posen. Pass på at eggene blir ordentlig blandet med alt det andre, hvis ikke blir kaka ekkel (ja, jeg har testet det ut!).
Nammmmm!